Radboudruiters

Over ons

Rijvereniging de Radboudruiters is in oktober 1968 opgericht en heeft in 2018 haar 50-jarige bestaan gevierd. Kenmerkend voor onze vereniging zijn de leuke activiteiten maar we staan ook bekend als een goede leerschool. Diverse wedstrijdruiters van de Radboudruiters behalen goede resultaten op wedstrijden, en bemachtigen zelfs een startbewijs voor het Fries- en Nederlands Kampioenschap. 

Onze vereniging is uniek vanwege ons eigen terrein én de samenwerking met het Fries Congres Centrum. Hierdoor is de vereniging extra toegankelijk voor alle ruiters van paarden en pony’s of je nu wedstrijden wilt rijden of recreatief. 

Maak kennis met de drijvende krachten achter
rijvereniging de Radboudruiters

Bestuur

Ons bestuur leidt de dagelijks gang van zaken binnen de vereniging en vertegenwoordigt ons naar buiten toe. Het bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Irma Leenman
  • Secretaris: Evie Riemersma
  • Penningmeester: Geert Dedden
  • Lescoördinatie: Petra Lolkema
  • Lid: Vacant

Wilt u het bestuur een vraag stellen of iets voorleggen? Dat kan via een e-mail naar:  bestuur@radboudruiters.nl.

Acco

Onze organisatietalenten, de activiteitencommissie (Acco) organiseert de onderlinge wedstrijden en andere leuke activiteiten en clinics voor alle leden. 

Bekijk hier welke activiteiten binnenkort georganiseerd worden.

Heb jij een leuk idee of wil jij meehelpen?  Meld je dan aan voor de Acco of stuur een e-mail naar: acco@radboudruiters.nl.

Weco

Onze wedstrijdkenners, de wedstrijdcommissie organiseert een aantal officiële dressuur wedstrijden per jaar op ons clubterrein. Deelnemen aan deze KNHS erkende dressuurwedstrijden kan met startpas. 

Bekijk de wedstrijdplanning hier.

Heb je vragen of wil je ons helpen tijdens één van de wedstrijden? Stuur dan een e-mail naar: wedstrijden@radboudruiters.nl